Postani dio našeg tima

Želite postati dio našeg tima? Smatrate da je Graditeljstvo Sakač d.o.o. vaš pravi iskorak u karijeri?

Pošaljite nam svoje podatke i označite za koje se radno mjesto ili radna mjesta prijavljujete. U priloženoj formi ispunite svoje podatke. Svoj CV možete poslati na 2 načina. Jedan je da nam priložite link u za to predviđeno mjesto u formi do vašeg objavljenog CV-a na internetu, a drugi način je da uploadate svoj CV u za to predviđeno mjesto u formi kako bi ga mogli proučiti i upoznati se s vašim kompetencijama.

POSTANI DIO NAŠEG TIMA - STRUČNA PRAKSA:

Kontinuirano od 2003 godine osiguravamo praktični dio nastave u tvrtki kroz praktični dio nastave obrazovali smo veliki dio naučnika građevinskih struka iz područja Varaždinske županije. Svi naši naučnici  osigurani su svi potrebni alati i strojevi te mentori sa iskustvom od (10-40) godina  rada u struci koji ih vode kroz proces naukovanja. Također svi naši naučnici za vrijeme naukovanja primaju mjesečne poticajne novčane nagrade. Svim našim naučnicima osiguravamo zaposlenje u tvrtki te nastavak usavršavanja i edukacije kroz proces cjeloživotnog obrazovanja.

STIPENDIRANJE UČENIKA:

S ciljem osiguravanja kvalitetnog kadra za budućnost i motiviranja mladih za građevinska zanimanja kroz podizanje standarda obrazovanja, nudimo stipendije učenicima za građevinska zanimanja. Uz novčane iznose stipendija, te opremanje stipendista kompletom zaštitne opreme, stipendistima se omogućava i obavljanje stručne prakse u kvalitetno organiziranoj građevinskoj kompaniji uz stručno vodstvo mentora. Svaki zaprimljeni zahtjev za stipendiju posebno će se razmatrati.

Obveze stipendista:

Uz redovno pohađanje nastave, stipendirani učenici su obvezni redovno obavljati stručnu praksu, uspješno završiti svaki razred te se uzorno vladati, a na kraju školovanja prihvatiti posao ponuđen od strane Graditeljstva Sakač d.o.o. Zahtjev za stipendiranje učenika možete preuzeti ovdje.

Postani dio tima

Prijava za zaposlenje

Za koje radno mjesto se prijavljujete?
One file only.
20 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.

Podijeli