Postani dio našeg tima

Želite postati dio našeg tima? Smatrate da je Graditeljstvo Sakač d.o.o. vaš pravi iskorak u karijeri?

Pošaljite nam svoje podatke i označite za koje se radno mjesto ili radna mjesta prijavljujete. U priloženoj formi ispunite svoje podatke. Svoj CV možete poslati na 2 načina. Jedan je da nam priložite link u za to predviđeno mjesto u formi do vašeg objavljenog CV-a na internetu, a drugi način je da uploadate svoj CV u za to predviđeno mjesto u formi kako bi ga mogli proučiti i upoznati se s vašim kompetencijama.

POSTANI DIO NAŠEG TIMA - STRUČNA PRAKSA:

Kontinuirano od 2003 godine osiguravamo praktični dio nastave u tvrtki kroz praktični dio nastave obrazovali smo veliki dio naučnika građevinskih struka iz područja Varaždinske županije. Svi naši naučnici  osigurani su svi potrebni alati i strojevi te mentori sa iskustvom od (10-40) godina  rada u struci koji ih vode kroz proces naukovanja. Također svi naši naučnici za vrijeme naukovanja primaju mjesečne poticajne novčane nagrade. Svim našim naučnicima osiguravamo zaposlenje u tvrtki te nastavak usavršavanja i edukacije kroz proces cjeloživotnog obrazovanja.

STIPENDIRANJE UČENIKA:

S ciljem osiguravanja kvalitetnog kadra za budućnost i motiviranja mladih za građevinska zanimanja kroz podizanje standarda obrazovanja, nudimo stipendije učenicima za građevinska zanimanja. Uz novčane iznose stipendija, te opremanje stipendista kompletom zaštitne opreme, stipendistima se omogućava i obavljanje stručne prakse u kvalitetno organiziranoj građevinskoj kompaniji uz stručno vodstvo mentora. Svaki zaprimljeni zahtjev za stipendiju posebno će se razmatrati.

Obveze stipendista:

Uz redovno pohađanje nastave, stipendirani učenici su obvezni redovno obavljati stručnu praksu, uspješno završiti svaki razred te se uzorno vladati, a na kraju školovanja prihvatiti posao ponuđen od strane Graditeljstva Sakač d.o.o. Zahtjev za stipendiranje učenika možete preuzeti ovdje.

Postani dio tima

Share

© 2018 Graditeljstvo Sakač d.o.o. All rights reserved. | Design by - ShinySolutions