Početna

Dobrodošli na službenu Web stranicu Graditeljstva Sakač d.o.o.

Vaše idealno mjesto za visokokvalitetne usluge gradnje, adaptacije, rekonstrukcije i povezanih usluga u graditeljstvu.

"Primaran cilj Graditeljstva Sakač d.o.o. je zadovoljstvo i dobrobit svih sudionika gradnje."

"Profesionalno, kvalitetno i korektno obavljen posao, brzo izvođenje te prilagodba zahtjevima investitora, u svim fazama gradnje."

Misija tvrtke je da svojim građevinskim uslugama radimo na dobrobit zaposlenih i investitora. Naši zaposlenici najvažniji su resurs tvrtke, a osiguravajući kvalitetnu radnu sredinu i sigurne uvjete rada, oplemenjujemo život i prostor zaposlenih i investitora.

Vizija tvrtke je sigurno i kvalitetno ispunjavanje zahtjeva tržišta te jačanje kvalitete kroz ulaganje u ljudske i materijalne resurse. Budućnost tvrtke temelji se na uspješnom ispunjavanju ugovorenih obveza te postizanje općeg zadovoljstva zaposlenih i investitora.

Graditeljstvo Sakač d.o.o. privatna je graditeljska tvrtka iz Varaždinske županije koja je kroz čitavu svoju povijest poznata po kvalitetnim građevinarima. Danas tvrtka uspješno posluje na području cijele Republike Hrvatske, sa izrazitim fokusom na područje Kvarnera i Istre te sjeverozapadnog dijela Hrvatske.

Graditeljstvo Sakač d.o.o.

 

Graditeljstvo Sakač d.o.o.

Sami počeci tvrtke sežu u daleku 1979. godinu kada je Josip Sakač osnovao obiteljski građevinski obrt, kojim je uspješno rukovodio i djelovao na području Varaždinske te okolnih županija desetak godina. Obrtu se nakon obrazovanja u Građevinsko - tehničkoj školi u Ljubljani pridružuje sin Dragutin Sakač, koji nakon 1989. godine preuzima upravljanje obrtom te ga nastavlja kontinuirano unaprjeđivati i širiti poslovanje na čitavo područje Republiku Hrvatsku, a u tome mu nakon školovanja u Građevinskom obrazovnom centru Čakovec uvelike pomaže brat Alojzije Sakač. Kontinuiranim napredovanjem i povećanjem broja djelatnika obrta, 2005. godine donosi se odluka te Dragutin Sakač osniva tvrtku Graditeljstvo Sakač d.o.o. koja posluje na cijelom području Republike Hrvatske. Godine 2011. nakon akademskog obrazovanja na Građevinskom fakultetu u Zagrebu tvrtki se pridružuje, sada već treća generacija građevinara, Krunoslav Sakač te zajedno sa ostalim starijim članovima obiteljske tvrtke radi na neprekidnom ulaganju u zaposlenike i tvrtku Graditeljstvo Sakač d.o.o., a koja je na širem području Republike Hrvatske stekla prepoznatljivu reputaciju u kvaliteti i tradiciji građenja te pružanja inženjerskih usluga.

Naša Misija Misija tvrtke je da svojim građevinskim uslugama radimo na dobrobit zaposlenih i investitora. Naši zaposlenici najvažniji su resurs tvrtke, a osiguravajući kvalitetnu radnu sredinu i sigurne uvjete rada, oplemenjujemo život i prostor zaposlenih i investitora. Naša Vizija Vizija tvrtke je sigurno i kvalitetno ispunjavanje zahtjeva tržišta te jačanje kvalitete kroz ulaganje u ljudske i materijalne resurse. Budućnost tvrtke temelji se na uspješnom ispunjavanju ugovorenih obveza te postizanje općeg zadovoljstva zaposlenih i investitora. Djelatnosti graditeljstva Nudimo kompletnu paletu građevinskih i obrtničkih radova na području visokogradnje i niskogradnje uz konkurentne cijene te jamstvo i tradiciju kvalitete koju dokazujemo našim brojnim projektima kroz povijest tvrtke te potpisujemo svojim imenom.

Više možete pročitati: